Alka Group; “İnovatif ve ekonomik”

 

Alka Group Pazarlama ve Satış Müdürü Kerem Yılmaz, Solarex İstanbul’da tanıttıkları inovatif ve ekonomik ürünlerini anlattı.

Alka Group, yüksek mühendislik gücüyle solar ve fotovoltaik sistemlerde konstrüksiyon imalatı gerçekleştiriyor.

 

Firmanızdan bahseder misiniz?

Alka Group, çelik sektöründe olan bir firmadır. Solar sistemlerde ve fotovoltaik sistemlerde alt taşıyıcı konstrüksiyon imalatlarını gerçekleştiriyoruz. Bu fuar, solar dünyasının bence en önemli arenasıdır. Biz de bu sebeple her sene burada bulunmayı çok önemsiyoruz.

 

Fuarda sergilediğiniz yeni ürününüz var mı?

Elbette var, sürekli inovasyonumuzu ve daha ekonomik ürünlerimizi tüketiciye sunuyoruz. Kesintisiz ürün geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni inovasyona yönelik çalışmalarımızdaki ürünlerimizi de genellikle bu fuarda sergiliyoruz.

 

Solarex İstanbul 2016 fuarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Beklentilerinizi karşıladı mı?

Bahsettiğim gibi biz bu fuarı çok önemsiyoruz. Gerek yatırımcılar, gerek EPC firmaları, gerekse sektördeki kurumsal temsilciler olsun bunların hepsinin bir araya geldiği bir platform. Bu fuarın beklentilerimi tam olarak karşıladığını söyleyebilirim.

 

Ziyeretçi profili açısından değerlendirirsek en çok hangi ülkelerle temas kurdunuz?

İran’dan bu sene çok ciddi bir talep mevcuttu. Ortadoğu’dan, körfez ülkelerinden ve Avrupa’dan işbirliği teklifleriyle gelen firma temsilcileri de oldu. Hepsiyle gayet güzel görüşmeler gerçekleştirdik.

 Solarex İstanbul Alka Group röportajı izle

#AlkaGroup #PazarlamaveSatışMüdürü #KeremYılmaz #fotovoltaik #Güneşenerjisi